KAA 2000 WIDE

En mycket liten och lätt lampa med mycket ljus – passar perfekt för ett löppass eller en skidtur.

KAA 2000 WIDE

LITEN MEN STARK

Kaa 2000 Wide är den kraftfullaste lampan med både lampa och batteri på huvudställningen. Den levererar brett ljus men med bibehålla längd. Den ger lika mycket ljus som de bästa lamporna gjorde för några år sedan – men i ett mycket lätt och kompakt format. Lampan är utrustad med 2 st LED, unik högeffektiv elektronik, fantastisk ljusbild och låg vikt.

Välj gärna något av våra paket som innehåller många tillbehör till ett förmånligt pris.

Eller välj enbart lampa utan batteri, huvudställning eller andra tillbehör.

25H
LOWEST
POWER

1.40H
HIGHEST
POWER

2000
LUMEN

6500K
COLOR
TEMP.

13°-35°
LIGHT
CONE

CREE
DIODE

Liten men stark

Kaa, den lilla lampan med det stora ljuset. Marknadens klart starkaste lampa i sin klass (med både lampa och batteri på huvudet). Lampan är utrustad med två st LED och en elektronik med mycket hög verkningsgrad. 

1H 40MIN – 25H BATTERITID

Kaa har upp till fem olika effektlägen, från 3% – 100%, vilket ger en batteritid på upp till 60 h. Vid full effekt lyser lampan 1 h 40 min. Vid leverans har lampan tre förinställda lägen på 10%, 40% och 100%.

FLEXIBEL HUVUDSTÄLLNING

Den platta designen med fästet rakt under lampan ger en välbalanserad och mycket lätt pannlampa.

Liten men stark

Kaa 2000 Wide, den lilla lampan med det stora ljuset. Marknadens klart starkaste lampa i sin klass (med både lampa och batteri på huvudet). Lampan är utrustad med två st LED och en elektronik med mycket hög verkningsgrad. 

Designen är unik med elektroniken integrerad i lampfästet och ett platt lamphus med stora kylflänsar som leder bort värmen effektivt. Lampan har en inbygd dynamisk temperaturreglering som håller temperaturen på rätt nivå, 75° C. När lampan används på de högsta effekterna måste den dock vara i rörelse för att prestera på max, normalt går det att använda lampan på 40% (50% av ljuset) även stillastående inomhus. 

Den platta designen med fästet rakt under lampan ger en välbalanserad och mycket lätt pannlampa.

Resultatet är en lampa med en bred men ändå lång ljusbild, upplevelsen är närmast att du befinner sig i en bubbla av ljus, som når långt. Det breda ljuset ger ett reflexfritt och vilsamt ljus för ögonen.

TÅLIG

Vi samarbetar med många användare av våra produkter och med deras hjälp optimerar vi lamporna för en rad olika användningsområden såsom skidåkning, rullskidor, MTB och all form av löpning. Den låga vikten och kompakta formatet gör den också populär vid  klättring och grottforskning. Med våra olika fästen kan lampan användas på de flesta typer av hjälmar; t.ex cykel-, skogs- och bygghjälmar. 

KAA 2000 WIDE

Starkt ljus betyder inte allt, det viktigaste är ljusbilden. Ljuset ska inte blända och inte ha några skarpa gränser, men ändå nå långt. Kaa ger mycket ljus i närområdet men ändå med en bra längd. Kaa ger en mycket jämn ljusbild som tar vid strax framför dig och lägger en matta av ljus framåt. Det sprider också ljuset brett åt sidan, och ger ett vilsamt och reflexfritt ljus med bra kontrast.

Kaa har ett mycket brett ljus. Önskas ännu bredare ljus – titta på våra X-pand lampor.

BATTERITID

Kaa har upp till fem olika effektlägen, från 6% – 100%, vilket ger en batteritid (med 36 Wh standard Kaa batteri) på upp till 25 h. Vid full effekt lyser lampan 1 h 40min. Vid leverans har lampan tre förinställda lägen på 20%, 40% och 100%. Det finns även ett programmerbart läge där lampan tänds direkt när den får ström.

RESERVTANK

När batteriet är nästan slut på de högre effektlägena, går lampan automatiskt ner till ca 350 lm och fortsätter att lysa ca 30 min. Därefter sjunker ljuset till ca 120 lm och lyser ytterligare ca 30 min.

HUVUDSTÄLLNING

Kaa levereras med Huvudställning Light, en mycket lätt och välbalanserad huvudställning som tar liten plats. Batteriet fästes normalt bak på huvudställningen men kan också bäras i en midjeväska eller ryggsele etc, komplettera då med en förlängningskabel.

Vikt lamphus43 g
Vikt lamphus + elektronikbox90 g
Vikt lampa + huvudställning (komplett)132 g
Vikt med huvudställning + batteri (113 Wh)298 g
Batterikapacitet (batteri Small)36 Wh (10,8 V/3,3 Ah)
LED-typ2 st Cree XM-L2
Färgtemperatur6500° Kelvin
LjussystemWide
Mått lamphus64 x 39 x 28 mm