COBRA X-PAND G4

Med vår egen X-pand teknik befäster Cobra sin ställning som marknadsledare för högpresterande pannlampor.

Min videospelare

COBRA X-PAND G4

Cobra X-pand G4 med vår egenutvecklade reflektor ger hela 7000 lumen och ytterligare 500 lumen med nya boost-funktionen. Här kombineras hög effekt med ett extremt brett ljus som ger den fina ljusbild som karakteriserar LEDX Lights produkter.

Generation 4 Cobra sätter den gyllene standarden för högpresterande pannlampor. Det är den starkast lysande, mest långlivade och lättaste lampan på marknaden. Mycket ljus levereras tack vare högeffektiv elektronik, 6 st LED och stor kylyta. Förpackat i ett kompakt välbalanserat och mycket stryktåligt lamphus.

Välj gärna något av våra paket som innehåller många tillbehör till ett förmånligt pris.

Eller välj enbart lampa utan batteri, huvudställning eller andra tillbehör.

85 H
LOWEST
POWER

2 H
HIGHEST
POWER

7000
LUMEN

6500K
COLOR
TEMP.

CREE
DIODE

OPTIMAL LJUSSPRIDNING

Ljuset från Cobra passerar genom 6 kvalitetslinser. Tillsammans ger de en mycket enhetlig ljusbild som börjar nästan omedelbart vid dina fötter, och ger en täckning med ljus flera hundra meter framåt. Den sprider också ljuset brett, även i ditt perifera synfält. Detta ger ett vilsamt och bländfritt ljus, så nära dagsljus du kan få.

PERFEKT BALANS

När du är aktiv ska lampan följa dina rörelser. Genom att utveckla lamporna med användaren i fokus har vi skapat lampor som är platta och unikt välbalanserade med fästpunkten nära pannan. Det gör att de sitter stabilt på huvudet och klarar alla typer av aktiviteter utan att skaka eller studsa.

MAXIMAL KRAFT

Kraften hos 6 st högpresterande lysdioder ger en stråle med 7000 lumen. Cobra ger dig full effekt i 1h och 50 min och upp till 85 timmar vid lägsta effektläge. Cobra har även en räckvidd på 400 meter vid 100% effekt enligt ANSI FL1. Tillräckligt för att uppleva friheten av att utöva de flesta aktiviteter utan begränsningen av mörker.

FRAMTAGEN FÖR TUFFA FÖRHÅLLANDEN!

LEDX lampor hanterar väder och vind lika bra som mörker. Regn, damm eller stötar är inga problem. LEDX Lights lampor är byggda för att hålla i de tuffaste miljöerna.

Manual

Generation 4 Cobra sätter den gyllene standarden för högpresterande pannlampor. Det är den starkast lysande, mest långlivade och lättaste lampan på marknaden.

Lampornas kännetecken är X-pand-tekniken. Den egenutvecklade X-pand-reflektorn i kombination med toppmodern optik ger en unik ljusbild som utan tvekan är oöverträffat av någon konkurrent. Cobras position, balans och låga vikt har noggrant utformats för att ge en bekväm passform. I kombination med LEDX HeadGear ger Cobra enastående komfort, så att du kan fokusera på din aktivitet utan att bli distraherad.

Generation 4 Cobra är den ljusstarkaste och mest långlivade pannlampa som finns. När den används med LEDX-batterier avger den häpnadsväckande 7000 lumen i upp till nästan 2 timmars kontinuerlig drift och har en räckvidd på 400 meter vid 100% effekt enligt ANSI FL1. Aktivera Boost-funktionen med ett snabbt dubbeltryck, och Cobra släpper lös imponerande 7500 lumen och ger en räckvidd på 430 meter enligt ANSI FL1.

Cobra väger bara 160 g och är därmed anmärkningsvärt lätt. Balansen mellan kraft och vikt ger en pannlampa som utmärker sig i alla avseenden.

Vikt lampa160 g
Vikt lampa + huvudställning (komplett)227 g
Vikt med huvudställning + batteri (113 Wh)822 g
LED-typ6 st Cree XM-L2
Färgtemperatur6500° Kelvin
LjussystemX-pand