MAMBA X-PAND G4

En kraftfull kompakt lampa med oöverträffad ljusstyrka, lång batteritid och en anmärkningsvärd lättviktsdesign.

Min videospelare

MAMBA X-PAND G4

Mamba X-pand G4 med vår egenutvecklade reflektor ger hela 4500 lumen och upp till 5000 lumen med nya boost-funktionen. Lampan levererar mycket ljus i hela registret – både nära fötterna, på bredden och med bibehållen längd. Mamba ger väldigt mycket ljus tack vare högeffektiv elektronik, fyra st LED och stor kylyta. Förpackat i ett mycket kompakt välbalanserat och stryktåligt lamphus.

Välj gärna något av våra paket som innehåller många tillbehör till ett förmånligt pris

Eller välj enbart lampa utan batteri, huvudställning eller andra tillbehör.

85 H
LOWEST
POWER

2.10 H
HIGHEST
POWER

4500
LUMEN

6500K
COLOR
TEMP.

CREE
DIODE

Mycket ljus! Upp till 5 000 lumen lyser upp omgivningen ordentligt. Perfekt för alla utomhusentusiaster som rör sig (snabbt) genom naturen i mörkret. Vikten på endast 125 gram är också en fördel. Ett riktigt val för MTB-cyklister, löpare, såväl som bergsbestigare och fjällräddare.

ISPO AWARD
Jury

OPTIMAL LJUSBILD

Ljuset från Mamba passerar genom fyra kvalitetslinser. Tillsammans ger de en mycket enhetlig ljusbild som börjar nästan omedelbart vid dina fötter och ger en täckning med ljus flera hundra meter framåt. Den sprider också ljuset brett, även i ditt perifera synfält. Detta ger ett vilsamt och bländfritt ljus, så nära dagsljus du kan få.

2 H 10 MIN – 85H BATTERITID

Mamba har upp till fem olika effektlägen, från 3% – 100%, vilket ger en batteritid på upp till 85 h. Vid full effekt lyser lampan 2 h och 10 min. Vid leverans har lampan tre förinställda lägen på 10%, 40% och 100%.

MARKNADENS MEST AVANCERADE HUVUDSTÄLLNING

Mamba levereras med Huvudställning Pro med mycket bra passform. Den går extra långt ner i nacken vilket gör att den sitter bra även med en mössa under. Lampfästet är ergonomiskt utformat och följer huvudformen väl. Hjässbandet är tvådelat vilket uppskattas av tjejer som har en tofs eller hästsvans bak i nacken. 

Fästpunkten för lampan sitter nära pannan och befinner sig nästan rakt under balanspunkten på lamphuset vilket gör att lampans tyngd går rakt ner till fästet och lampan blir inte framtung. Tillsammans med lampans låga vikt gör det att lampan är mycket stabil även vid cykling och löpning i tuff terräng eller vid hårt skogsarbete.

FRAMTAGEN FÖR TUFFA FÖRHÅLLANDEN!

LEDX lampor hanterar väder och vind lika bra som mörker. Regn, damm eller stötar är inga problem. LEDX lampor är byggda för att hålla i de tuffaste miljöerna.

Manual

Generation 4 Mamba från LEDX Lights representerar toppen av högpresterande pannlampor. Den har oöverträffad ljusstyrka, lång batteritid och en anmärkningsvärd lättviktsdesign.

Lampornas kännetecken är X-pand-tekniken. Den egenutvecklade X-pand-reflektorn i kombination med toppmodern optik ger en unik ljusbild som utan tvekan saknar motstycke hos någon konkurrent.

Mamba är utformad med användarupplevelsen i åtanke och erbjuder optimal ergonomi och komfort. Dess position, balans och låga vikt har noggrant optimerats för att ge bästa möjliga passform och känsla.

När Mamba kombineras med LEDX-batterier avger den ett kraftfullt ljus på 4500 lumen under upp till 2 timmars kontinuerlig användning och en räckvidd på 270 meter vid 100% effekt enligt ANSI FL1. För de tillfällen då du behöver en extra boost trycker du bara två gånger på knappen för att aktivera Boost-funktionen på 5000 lumen som ger en räckvidd på 290 meter enligt ANSI FL1.

Mamba väger bara 125 g och är därmed otroligt lätt. Det exceptionella förhållandet mellan lumen och vikt gör att den spelar i en helt egen liga.

Vikt lamphus125 g
Vikt lampa + huvudställning (komplett)192 g
Vikt med huvudställning + batteri (106 Wh)787 g
Batterikapacitet (batteri Large)106 Wh (10,8 V/9,8 Ah)
LED-typ4 st Cree XM-L2
Färgtemperatur6500° Kelvin
LjussystemX-pand