Om oss

KVALITET

LEDX produkter är utvecklade och tillverkade i Sverige. Det betyder att våra produkter håller högsta möjliga kvalitet och tack vare det så lämnar vi 3 års garanti på produkterna. Trots att lamporna klarar att användas i i tuffa förhållanden så är de ändå mycket pålitliga och lätta och ger användaren det bästa tänkbara ljuset.

Ända sedan vi tillverkade vår första pannlampa har vi alltid strävat efter att vara bäst. Vårt fokus ligger på att förse våra användare med de mest högpresterande och pålitliga lamporna på marknaden. Det har gjort LEDX till första hands val för många sportutövare och yrkesfolk. Faktum är, att det är på yrkessidan som vi idag får flest nya användare.

LJUSPRESTANDA

Ända sedan vi tillverkade vår första pannlampa, så har vi prioriterat ljusbilden på våra lampor, ljuset ska vara både brett och långt. Även om våra lampor ger oerhört mycket ljus, så är ljusstyrkan inte allt. Ljuset måste distribueras på rätt sätt, mjukt avtonat med extrem bredd i närområdet för att inte bli blända och med rejäl längd för att kunna se detaljer på avstånd. Ljuset rullas ut som en matta, utan skarpa kanter och täcker hela ögats synfält. Vi uppnår detta genom att kombinera flera olika linser i våra lampor, t.o.m. det lilla Backup-ljuset med två LED, har olika linser för att optimera ljusbilden.

TEAM LEDX

Varje gång vi ser en elitidrottare använda våra lampor så stärks vårt självförtroende lite och vi förstår att vi tillverkar något som är lite speciellt. Genom att låta medlemmarna i Team LEDX använda lamporna, visar vi på kvaliteten på produkterna och när någon i Teamet lyckas i sin idrott, så blir vi stolta över att vara en liten del i deras framgång. Via medlemmarna i Team LEDX får vi också möjlighet till feedback för att ständigt förbättra våra produkter.

Min videospelare