CYKLING

LEDX Lights lyser upp din cykelväg i mörkret.

Min videospelare
Please accept cookies to watch this video.

Pannlampor är en viktig del av cyklistens utrustning, speciellt vid cykling under mörka förhållanden eller i områden med dålig belysning.

Ledx Lights cykellampor har utformats med användarens säkerhet och bekvämlighet i åtanke. Lamporna är lätta, ergonomiska och sitter bekvämt på huvudet för att minska risken för obekvämt skav. Med justerbara band kan pannlampan passas för alla huvudstorlekar. Du kan även fästa lampan direkt på din cykelhjälm med våra hjälmfästen.

Våra lampor ger en klar och jämn ljusstråle som kan lysa upp stora områden, vilket gör det enkelt för cyklister att se vad som finns framför dem och varna andra trafikanter på vägen om sin närvaro. Pannlamporna har också flera lägen, vilket gör det möjligt för cyklister att välja en passande ljusstyrka och öka batteritiden.

Vår Snok pannlampa är särskilt populär bland cyklister. Med en högkvalitativ LED-ljuskälla och en ljusstyrka på upp till 2000 lumen, ger Snok en stark och jämn belysning för att hjälpa cyklister att se och hantera terrängen i mörker. Dessutom har Snok en lång batteritid på upp till 48 timmar på lägsta ljusstyrka, vilket gör att cyklister kan utforska terrängen utan att behöva oroa sig för att deras lampa ska dö mitt i en tur.

Lamporna fungerar också som hjälmlampa om du kombinerar med hjälmfästet, eller kan enkelt monteras på cykelstyret.

Förutom ljusstyrka, har hjälmlamporna också utformats med lång batteritid. Detta gör att cyklister kan använda lampan under längre tidsperioder utan att behöva oroa sig för batteriets livslängd. Lamporna kan enkelt laddas upp med hjälp av en USB-kabel, vilket gör det enkelt att ladda upp dem på resande fot.

Med hög kvalitet och hållbarhet, kan cyklister vara säkra på att Ledx Lights pannlampor kommer att vara en pålitlig följeslagare under alla cykelturer.