Enduro

Ultrakompakt och stryktålig lampa
som kan drivas med 12V.

Min videospelare
Please accept cookies to watch this video.

Jag tycker ni borde checka in LEDX Lights nya lampa, provade den under Kåsan och upplevde mörkerkörning på ett helt annat sätt!

Lucas Bergström
Europamästare i enduro

Jag väljer LEDX för deras kompetens och professionalism inom pannlampor. Deras vilja att utvecklas och förbättra känns tryggt då man alltid vet att man har det bästa.

Albin Elowson
Svensk mästare Enduro

När det gäller belysning, har Endurosporten under lång tid förlitat sig på xenonlampor. När LEDX Lights 2013 började att lansera Cobra II inom enduro, så var det i Finland det hände, snart började de bästa åkarna där att använda våra lampor. När vi introducerade Cobra 5500 / 6500 började det att ta ordentligt fart även i Sverige och efter att Martin Sundin blivit trea på Novemberkåsan 2015 med 3 st Cobra så har allt fler åkare upptäckt fördelarna med LEDX Lights lampor. Vid Novemberkåsan 2017 tog Albin Elowsson en överlägsen seger med Cobra både på hjälmen och på kåpan och i Finska Päijänne runt så har de flesta toppförarna de senaste åren använt Cobra.

Fördelarna med Cobra är en extremt bred ljuskägla som ger ljus direkt vid framhjulet och lyser ända ut i ögats periferi. Det ger ett vilsamt ljus och upplevelsen är att du åker i ljuset i stället för att ha en ljuskägla dansande framför dig. Den unika kombinationen av linser i lampan ger samtidigt ett mycket långt ljus helt utan kanter i ljusbilden. Det vita ljuset ger bra kontrast och ökar möjligheten att köra snabbare i mörker.

Du kan enkelt montera lamporna på hjälmen eller kåpan framför styret med hjälp av LEDX Lights lampfäste. Den låga vikten, endast 230 g, minskar påfrestningarna på nacken. Lamporna är enkla att installera, anslut bara lampan med batteriet och tryck på strömbrytaren. Om du vill kan du ansluta lamporna till MC-batteriet eller laddningsregulatorn med vår MC-kabel. Vid drift från MC, kan Cobra enkelt programmeras för att ge 100% ljus direkt när den ansluts till MC.

Albin Elowson
Ålder: 26 år
Klubb: FMCK Skövde
Hoj: FE 350
10:a tot 6-days Frankrike 2017
1:a Novemberkåsan 2017, 2018, 2022
1:a GGN 2018