Friluft och äventyr

LEDX Lights erbjuder ett brett spektrum
av pannlampor – för alla äventyr.

Min videospelare
Please accept cookies to watch this video.

Ledx Lights är din pålitliga partner när det gäller att välja rätt pannlampa för dina äventyr inom friluftsliv, vandring och hike. LEDX Lights erbjuder flera pannlampor att använda när du skall ut i mörkret, oavsett aktivitet. Antingen om du ska ut på en kort vandring, eller ska lämna civilisationen under många dagar, ger LEDX Lights lampor dig det ljus och tillförlitlighet du behöver. Snok 2000 X-pand med batteri på huvudet är bekväm och lätt att stoppa ner i fickan när du inte behöver den, ger dig ljus i upp till 48 h.

De två större modellerna Cobra 6500 X-pand och Mamba 4000 X-pand drivs av större batterier med hög kapacitet, som bärs i ett midjebälte eller i ryggsäcken – de ger tillräckligt med ljus för att lysa upp en hel skog! Med LEDX Lights batterier har du ljus i upp till 85 h, gäller oavsett vilken lampa du använder. Faktum är att LEDX Lights lampor har vunnit alla tester som de har deltagit i, eller fått 5 av 5 möjliga när lampan inte har testats mot någon annan lampa.

Våra pannlampor passar perfekt för vandring och hike, då de är lätta att bära och ger optimal belysning under turen. Med våra pannlampor kan du njuta av naturen på dagtid såväl som på natten, och de ger dig den frihet och säkerhet du behöver för att utforska nya platser.

Oavsett om du är en erfaren friluftsentusiast eller en nybörjare, kan vi hjälpa dig att hitta den pannlampa som passar dina behov. Utforska vårt sortiment av pannlampor och hitta den som passar just dig och din nästa friluftsaktivitet.”