Industri

LEDX Lights utvecklar professionella pannlampor för arbete och industri.

Min videospelare

Industrin präglas av processer som behöver vara säkra och tillförlitliga när det gäller drift och arbetsmiljö. Stora summor läggs ned för att säkra upp vardagen för dem som jobbar i mörker och utrymmen där bra belysning är ett måste. Genom åren har vi fått mycket beröm från denna yrkesgrupp och speciellt från de användare som är i behov av en stor och användbar ljusbild, där även marken direkt framför fötterna lyses upp. Snok är en populär hjälmlampa inom denna målgrupp så du kan arbeta med fria händer.

Vanligast är att vår hjälmadapter sätts fast fram på en yrkeshjälm och att sedan kabeln går ned till batteriet som läggs i en ficka eller placeras i ett bälte. Genom att använda endast 20% av tex Cobras maximala prestanda får en hantverkare över 8h batteritid och ca 1500 lumen att använda, mer än vad de allra flesta lampor ger idag. Dessutom med en ljusbild som är överlägsen på marknaden.

För yrkesmänniskor är tåliga produkter ett måste. En lampa på en hjälm får utstå mycket stryk och det är precis vad som LEDX Lights lampor är designade att tåla. Förutom en väldigt robust grundplattform i elektronik- och lamphus sitter även lampan nära hjälmen och får på så sätt en skyddad tillvaro nära användaren och upplevs som välbalanserad på huvudet.