Längdskidor

LEDX Lights pannlampor används av
några av världens bästa längdskidåkare.

Min videospelare

Varför känna dig begränsad av elljusspår. Varför inte fortsätta långt bortom dessa och belysa spåren själv. LEDX Lights pannlampor ger dig känslan av att åka i en stor bubbla av ljus och utan begränsningar av mörker. Med det breda och samtidigt mycket långa ljuset, kommer du att uppleva att ljuset är överallt och även om det bär snabbt utför så har du full kontroll tack vare den långa räckvidden. De kraftfulla batterierna ger möjlighet till långa pass och huvudställningen är konstruerad för att ge bästa komfort och sitter stabilt på huvudet, även med en mössa under.

LEDX Lights lampor används vid träning av några av världens bästa skidåkare och Vasaloppsåkare, passar perfekt till Nattvasan. Det kraftfulla ljuset gör dem till en perfekt partner vid skidåkning långt bortom elljusspåren.
Skall du ut på en längre runda, då klockan tickar upp mot 2-3 timmar och över? Programmera den då för optimal batteritid och njut av en användbar ljusbild så länge du behöver.

Hur mycket kyla tål lampa och batteri? Tillräckligt, blir vårt svar. Vi har haft testpersoner på några av jordens kallaste platser och bland annat återkommande besök på Svalbard under vintertid har visat Mambas tillförlitlighet i sträng kyla. Så länge batteriet är skyddat från extrem kyla klarar LEDX Lights lampor att lysa upp tillvaron även där de yttre omständigheterna är som tuffast.

Vilken modell skall du välja?

På samma sätt som vid löpning eller orientering behöver du bättre ljus när det går snabbt. Därför rekommenderar vi att du väljer lampa baserat på din nivå och hur snabbt du kör. Snok kan vara ett bra alternativ för dig som är nybörjare eller inte åker så ofta, dessutom kan du fästa det batteriet på huvudställningen. Om du är på en högre nivå rekommenderar vi Mamba eller Cobra som ger långt och brett ljus. Glöm inte att beställa ett hjälmfäste om du åker rullskidor när det är mörkt.