LÅNGFÄRDSSKRIDSKOR

Din pålitliga följeslagare under alla mörka skidskoturer.

Att ge sig ut på långfärdsskridskor kan vara en fantastisk upplevelse, men det kan också vara farligt om man inte är ordentligt förberedd. Pannlampor är en viktig del av utrustningen för åkare som beger sig ut på isarna under vinterhalvårets mörka kvällar och nätter. Med rätt pannlampa för långfärdsskridskor från oss kan du njuta av en trygg och behaglig åktur även när solen går ner.

En bra pannlampa för långfärdsskridskor bör ha en hög ljusstyrka och en bred strålbild för att kunna lysa upp isen på ett effektivt sätt. Det är också viktigt att lampan är lätt och bekväm att bära på huvudet under en längre tid. Vi har pannlampor med olika ljusstyrkor och batteritider, så att du kan välja den som passar dina behov bäst.

Du kan välja mellan olika ljuslägen och anpassa ljusstyrkan efter dina behov. Dessutom är alla våra pannlampor vattentäta, vilket gör att du kan använda dem oavsett väderförhållandena. Lamporna fästs enkelt på hjälmen och ger en bra ljusbild utan att behöva använda händerna.

Ljuset från pannlampan gör även att du blir synlig för andra åkare, vilket ökar din säkerhet på isen. Så om du planerar en tur på långfärdsskridskor, se till att ha med dig en pannlampa från Ledx Lights. Det är en investering i din säkerhet och kan göra hela skillnaden för en lyckad och trygg åktur.