Löpning

LEDX Lights utvecklar ultimata pannlampor för motion och traillöpning.

Min videospelare

Pannlampor är ett oumbärligt verktyg för löpare som tränar eller tävlar i mörker. Med en bra pannlampa kan du se vart du går och undvika hinder som stenar och rötter, samtidigt som du kan hålla tempot uppe och fokusera på din löpteknik

Snok är en av de mest pålitliga och högkvalitativa pannlamporna som finns på marknaden idag. Med sin högeffektiva elektronik och långvariga batteritid, är Snok ett perfekt val för både korta och långa löparrundor.

Snok är tillverkad av hållbart aluminium som skyddar elektroniken inuti. Den är också lätt och bekväm att bära på huvudet. Dessutom ger våra pannlampor en otrolig ljusbild som fyller nästan hela synfältet, vilket gör det lätt för löparen att navigera i mörkret. Med en ljusstyrka på upp till 2000 lumen på snok, och hela 6500 på Cobra, kan löparen känna sig säker och trygg när de springer i mörkret.

En av fördelarna med våra pannlampor är att batteriet kan bäras på flera olika sätt. Löpare kan använda en förlängningskabel för att bära batteriet i en ryggsäck, batterivest eller ficka. Detta gör det möjligt för löpare att springa längre utan att oroa sig för att batteriet ska ta slut mitt i träningen. Dessutom kan löpare som behöver längre batteritid komplettera sin Snok med ett större batteri som ger upp till 141wh.

Sammanfattningsvis har Ledx den ultimata pannlampan för traillöpning, med sin högeffektiva elektronik, hållbara konstruktion och fantastiska ljusbild. Med Ledx kan löpare känna sig trygga och säkra när de tränar i mörkret, vilket gör att de kan fokusera på sin träning och nå sina träningsmål.