SNOK 2000 X-PAND

Den lilla pannlampan med det stora ljuset!

Min videospelare

SNOK 2000 X-PAND

Med högeffektiv elektronik och två Cree LEDs, smart förpackat i ett stryktåligt lamphus av aluminium, ger Snok en fantastisk ljusbild med en ljusstyrka på 2000 lumen.

Med både lampa och batteri på huvudet är Snok en perfekt pannlampa för alla sporter, äventyr, vardagsaktiviteter eller jobb som kräver en mindre och lättare lampa, men där kravet på bra ljus fortfarande är stort.

Två Cree LEDs ger upp till 2000 lumen som är programmerbara från 100 till 2000 lm i fem steg. Tillsammans med vår X-pand teknologi ger det användaren en närmast komplett ljusbild som fyller nästan hela synfältet, både i höjdled, sidled och på djupet.

Snok går att anpassa till flera användningsområden. Med en förlängningskabel kan batteriet bäras i exempelvis ryggsäck, batteriväst eller ficka. Det finns även fästen för både lampa och batteri till hjälm, cykelstyre, cykelram och vapen. Vi kan även i vissa fall specialtillverka fästen vid behov, kontakta oss här.

48 H
LOWEST
POWER

1.30 H
HIGHEST
POWER

2000
LUMEN

6000K
COLOR
TEMP.

13°-84°
LIGHT
CONE

CREE
DIODE

OPTIMAL LJUSSPRIDNING

Vår egenutvecklade X-pand teknologi ger en balanserad och behaglig ljusbild (eller kon) som känns naturlig att använda. Ljuset börjar vid fötterna, sprids brett åt sidorna samtidigt som fokuspunkten når långt, helt utan skarpa gränser mellan fokuspunkten och den övriga ljusbilden. Detta ger ett vilsamt och reflexfritt ljus som inte bländar användaren, så nära dagsljus man kan komma. Med Snok kan du exempelvis på ett behagligt sätt läsa en karta, även på högsta effektläge. X-pand ger dig rätt mängd ljus på rätt ställe.

PERFEKT BALANS

LEDX Lights har alltid strävat efter att tillverka lätta pannlampor med bra balans. Snok är inget undantag, med fästet placerat rakt under den mycket lätta lampan ger det en låg tyngdpunkt med perfekt balans.

MAXIMAL KRAFT, LITET PAKET

Snok är en perfekt pannlampa för alla sporter, äventyr, vardagsaktiviteter eller jobb som kräver en mindre och lättare lampa, men där kravet på bra ljus fortfarande är stort. Två Cree LEDs ger upp till 2000 lumen som är programmerbara från 100 till 2000 lm i fem steg.

FRAMTAGEN FÖR TUFFA FÖRHÅLLANDEN!

LEDX lampor hanterar väder och vind lika bra som mörker. Snok har ett stryktåligt lamphus av aluminium och uppfyller kraven för IP65.

LITEN, MEN STARK

Snok är den lilla lampan med ett stort ljus. Med högeffektiv elektronik och två Cree LEDs, smart förpackat i ett stryktåligt lamphus av aluminium, ger Snok en fantastisk ljusbild med en ljusstyrka på 2000 lumen.

Med både lampa och batteri på huvudet är Snok en perfekt pannlampa för alla sporter, äventyr, vardagsaktiviteter eller jobb som kräver en mindre och lättare lampa, men där kravet på bra ljus fortfarande är stort. Två Cree LEDs ger upp till 2000 lumen som är programmerbara från 100 till 2000 lm i fem steg. Tillsammans med vår X-pand teknologi ger det användaren en närmast komplett ljusbild som fyller nästan hela synfältet, både i höjdled, sidled och på djupet.

Resultatet är en lampa med en extremt bred men ändå lång ljusbild, upplevelsen är att du befinner sig i en stor bubbla av ljus, som når mycket långt. Det breda ljuset ger ett reflexfritt och vilsamt ljus för ögonen.

TÅLIG

Vi samarbetar med många användare av våra produkter och med deras hjälp optimerar vi lamporna och ser till att de klarar av riktigt tuffa förhållanden för en rad olika användningsområden såsom orientering, enduro, MTB, eftersök, skoteråkning, gruvnäring mm.

FÄSTEN

Snok går att anpassa till flera användningsområden. Med en förlängingskabel kan batteriet bäras i exempelvis ryggsäck, batteriväst eller ficka. Det finns även fästen för både lampa och batteri till hjälm, cykelstyre, cykelram och vapen. Vi kan även i vissa fall specialtillverka fästen vid behov, kontakta oss här.

X-PAND

Vår egenutvecklade X-pand teknologi ger en balanserad och behaglig ljusbild (eller kon) som känns naturlig att använda. Ljuset börjar vid fötterna, sprids brett åt sidorna samtidigt som fokuspunkten når långt, helt utan skarpa gränser mellan fokuspunkten och den övriga ljusbilden. Detta ger ett vilsamt och reflexfritt ljus som inte bländar användaren, så nära dagsljus man kan komma. Med Snok kan du exempelvis på ett behagligt sätt läsa en karta, även på högsta effektläge. X-pand ger dig rätt mängd ljus på rätt ställe.

Programmerbar effekt

Snok kan programmeras med upp till 5 effektlägen, men levereras i programläge 5, som har tre olika effektlägen; 400, 950 och 2000 lm. Lampan är programmerbar med ytterligare två lägen på 100 och 1600 lm. Se manualen för alla programlägen. Lampan har en säkerhetsspärr som automatiskt reglerar ljusstyrkan om den blir för varm och riskerar att ta skada.

BATTERITID

Snok har upp till 5 olika effektlägen, från 100 – 2000 lm. Vid 2000 lm lyser lampan 1 h 40 min och vid 100 lm lyser lampan i 48 h.

RESERVTANK

När batteriet är nästan slut på de högre effektlägena, går lampan automatiskt ner på reservtank. En reservtank som ger dig ljus i ytterligare ca 75 min med 400 lm eller drygt 2 timmar med 100 lm.

LAMPAN HÅLLER VAD DEN LOVAR

Tyvärr är det vanligt att pannlampor inte levererar den ljusmängd som anges, dels att de inte alls når upp till utlovat ljusflöde och framförallt att ljuset faller radikalt efter endast några minuter, ofta till en nivå långt under det som utlovats. 

Snok är testad på RISE i Borås och resultatet redovisas nedan, klicka här för att läsa hela rapporten.

ManualLjusstyrka (lumen)100 – 2000 lm
Brinntid, 36 Wh batteri1 h 30 m – 48 h
Vikt lampa71 g
Vikt lampa + huvudställning125 g
Vikt batteri200 g
Total vikt (lampa + huvudställning + batteri)325 g
Storlek lamphus66 x 52 x 29 mm
Storlek batteri88 x 50 x 36 mm
BatteritypLi-ion
Energimängd36 Wh
Kapacitet5 Ah
Spänning7,2 V
LED-typ2 st Cree
Kabellängd (lampa + batteri)37 cm
VattenresistensIP65
Färgtemperatur6000° Kelvin
LjussystemX-pand
Garanti3 år